Izjava o zaštiti osobnih podataka

Exclusive design d.o.o. poštuje privatnost svih korisnika prilikom posjeta i korištenja ove internet stranice, te posvećuje punu pažnju zaštiti osobnih podataka istih. Molimo vas da ovu izjavu pročitate pažljivo kako biste saznali kako prikupljamo, obrađujemo, štitimo ili na bilo koji drugi način koristimo Vaše osobne podatke. Također Vas molimo da istu povremeno provjerite s obzirom na moguće izmjene. Ova izjava o privatnosti i zaštiti osobnih podataka definira koje će osobne podatke Exclusive design d.o.o., kao vlasnik internet stranice www.exclusivedesign.hr, prikupljati od svojih korisnika dok koriste ove internetske stranice i na koji će ih način koristiti.

VODITELJ OBRADE PODATAKA

Exclusive design d.o.o.
Istarska 38
52100 Rovinj
OIB 22647454138

KONTAKT PODACI SLUŽBENIKA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA

Exclusive design d.o.o.
E-mail: edinterijeri@gmail.com

KADA I KAKO PRIKUPLJAMO PODATKE O VAMA

Prilikom pregledavanja naše internetske stranice ne prikupljamo podatke koji bi omogućili osobnu identifikaciju te je pregledavanje anonimno. Vaše osobne podatke prikupljamo samo onda kada nam ih dobrovoljno pošaljete prilikom slanja upita preko forme na našoj internet stranici ili direktno na našu mail adresu.

KOJE OSOBNE PODATKE PRIKUPLJAMO

Osobni podaci koji se prikupljaju prilikom slanja upita preko forme na našoj internet stranici ili direktnim slanjem na našu mail adresu su: Vaše ime i prezime i Vaša mail adresa.

PODACI KOJE SE AUTOMATSKI PRIKUPLJAJU NA NAŠOJ INTERNET STRANICI

Obavještavamo Vas da se u svrhu analize i optimizacije naše internet stranice, putem "kolačića" mogu također prikupljati Vaši osobni i neosobni podaci i informacije o Vašem korištenju stranice (IP adresa, vrsta internetskog preglednika, lokacija, vrijeme provedeno na stranici i slično). Više o upotrebi kolačića na našoj stranici pročitajte na ovom linku Pravila o kolačićima.

SVRHA PRIKUPLJANJA OSOBNIH PODATAKA

Gore navedene osobne podatke prikupljamo isključivo za svrhe za koju su prikupljeni, kako slijedi: za odgovaranje na Vaše upite putem naše mail adrese, u svrhu analize i optimizacije naše internet stranice, te osiguravanja kvalitetnog korištenja iste.

KOLIKO DUGO ZADRŽAVAMO VAŠE PODATKE

Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje svrhe za koji su prikupljeni. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni.

SIGURNOST VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

Exclusive design d.o.o. zaštićuje osobne podatke korisnika tako da poduzima sve raspoložive tehničke i organizacijske mjere sigurnosti. Exclusive design d.o.o. zaštićuje osobne podatke na računalnim poslužiteljima u kontroliranom i sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, korištenja ili odavanja. Exclusive design d.o.o. jamči da osobni podaci korisnika internet stranice www.exclusivedesign.hr neće nikada biti dani na uvid i uporabu, bez prethodne izričite privole korisnika. Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

KOJA SU VAŠA PRAVA POVEZANA S OBRADOM OSOBNIH PODATAKA

U odnosu na sve Vaše osobne podatke koji su kod nas pohranjeni, Vi imate pravo na pristup Vašim osobnim podacima, pravo ispravka ili dopune podataka, pravo na brisanje podataka, pravo na ograničavanje obrade i pravo na podnošenja prigovora nadzornom tijelu u vezi obrade osobnih podataka (Agencija za zaštitu osobnih podataka) sve u skladu sa važećim propisima o zaštiti osobnih podataka. Također možete u svako doba, uz obaveznu identifikaciju, zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od vas dobili putem upita na mail adresu edinterijeri@gmail.com ili poštom na adresu Exclusive design d.o.o., Istarska 38, 521210 Rovinj.

LINKOVI NA INTERNET STRANICE TREĆE STRANE

Na internetskoj stranici www.exclusivedesign.hr mogu se nalaziti poveznice na druge internetske stranice trećih koje nisu povezane sa Exclusive design d.o.o. . Korištenjem poveznica na navedene stranice trećih ne podrazumijeva jamstvo za te stranice niti je Exclusive design d.o.o. odgovoran za sadržaj, privatnost ili sigurnost bilo kojih vanjskih stranica. Korištenje poveznica na bilo koje vanjske stranice ili stranice trećih je na vlastitu odgovornost.

LINKOVI NA STRANICE DRUŠTVENIH MREŽA

Na internetskoj stranici www.exclusivedesign.hr mogu se nalaziti i poveznice na stranice društvenih mreža. Te poveznice služe kako bi korisnik jednostavno pristupio profilima Exclusive design d.o.o. na društvenim mrežama. Korištenjem poveznica na navedene stranice društvenih mreža je na vlastitu odgovornost, te Vas molimo da pročitate pravila o zaštiti podataka određenog davatelja usluga. Exclusive design d.o.o. nema utjecaj na obradu ili korištenje Vaših osobnih podataka od bilo koje treće strane i odgovoran je samo za sadržaj koji sam proizvede na stranicama trećih strana.

Exclusive Design

Your partner for quality and functional design, planning and furnishing of all rooms of your home and office. From the idea to the full realization of the project. The most famous and highest quality brands, all in one place. Visit us in our showroom on Veruda

FURNITURE OFFERS

Address and contact

Sales showroom, Krležina 39, 52100 Pula
Contact: +385 95 9089885 | +385 98 512447
E-mail: info(at)exclusivedesign.hr
Working hours: Mon - Fri from 08:00 to 16:00
Outside of working hours or on weekends, with prior notice and agreement, we work for you.

Copyright © 2023 Exclusive Design d.o.o. - Protection of personal data - Follow us on  

HR | EN